Contact Us (403) 230-1014 info@decca-design.com

This is the first day of mill work arriving on site. There is a natural walnut entertainment unit that will compliment the future stone fireplace. The mill work throughout the home will be finished on site. The area was enclosed on top with a triangle shaped drywall bulkhead. The backside of the entertainment unit now formally defines the private office accessible only off the front entry. The entertainment unit will house all the main electronics for the sound system throughout the home and the audio visual components for the family room. The tongue and groove pine ceiling present when the family first took possession will receive a white wash treatment prior to new pot lights and ceiling fan. The large wood burning fireplace will get a new face lift.